Private label, Siver Growth

Private-label (EMV)

Kedjornas fokus på sina egna varumärken är uppenbar och allt större andel av deras försäljning kanaliseras via dessa varumärken. För tillverkare kan detta vara ett sätt att inte bara fylla sin fria kapacitet utan även stärka relationerna till sina kunder.

SIVER Growth hjälper gärna till med försäljningsrelaterade frågeställningar och utmaningar relaterade till dessa EMV-produkter, dvs. kedjornas egna märkesvaror eller som de också benämns private-label produkter.
Framgångar inom private-label försäljning bygger främst på att ha fullständig kontroll över sin produktkalkyl, tillverkningsprocess och logistik för att säkerställa ett erbjudande till rätt pris, med rätt produktkvalitet för leverans i rätt tid till din kund.
Lägg därtill en nypa innovation så erbjuds en marknad med enorm potential. Då vi har en gedigen erfarenhet av hela supply-chain-kedjan (inköp, produktion, logistik) kopplat till försäljningsprocessen av EMV kan SIVER Growth ger er private-label försäljning ett kompetent lyft.

Livsmedel & Foder

Private label / EMV 

Tillverknings­industri

Övriga branscher & Marknader